|
Z tym artykulem sie akurat nie zgadzam... nie zgadzam sie z wieloma innymi.. ale jak koles juz sie dopieprza do muzyczki w filmiku to nie idzie wytrzymac... to sa stricte sportowe artykuly, pisane w wiekszosci przez Kempesa, ktory ma na ten dany temat swoja wizje, swoje zdanie i tego sie trzyma.. i chocby nie wiem co tego nie zmieni, koniec kropka, ktos czegos nie rozumie niech sie z nim spotka face to face i pogada.. Kempes jest facetem ktory nie toleruje tego typu rozkmin w internecie, nie przejmuje sie wyzwiskami pod jego adresem na forach itp, z reguly sie z tego smieje, wyznaje zasady 'face to face' , dlatego uwierzcie mi na slowo ze na nic te wszystkie komentarze..
nie jestem z SKWK i nie oceniam SKWK po tego typu artykulach bo bylbym smieszny, biore takie artykuly na luzie i z dystansem i innym tez to polecam..
czekamy wiec do poniedzialku, niech skuli ogon, przeprosi i wrocmy na wlasciwe strony, raz na zawsze niech powie co go boli i bedzie spokoj, zarzad tez niech stanowczo uderzy w stol i da mu do zrozumienia raz na zawsze ze jesli to sie powtorzy konsekwencje beda na tyle duze ze bedzie mial problem ze znalezieniem nowego pracodawcy (z racji ZABRUDZONYCH PAPIEROW!)
bo tracic takiego zawodnika nie ma najmniejszego sensu, a i on sam sobie pobrudzi papiery, a po co mu to? najlepsze lata dopiero przed nim, a gdzie mu bedzie lepiej w Polsce jak nie w Wisle, na zagranice jeszcze nie jest gotow, moze kiedys, a moze do konca dni w Wisle
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 09.07.2010 o godz. 19:26.
|