63.5 Kg napisał(a):

Ale o czym my mowimy.
On ma grac i za to mu placa.
A jak ja czytac artykul na SKWK ze to wina Kasperczaka i ze powienen mu odpuscic to dochodze do wniosku ze w Stowarzyszeniu sa ludzie naprawde mocno *******nieci...
|
Ale na co Kasperczak mialby sie uprzec? jak by byl chociaz ciut lepszy od Lobo to by On gral. Trener ma zestawic najslniejszy sklad, taki zeby wygrywal mecz i za to mu placa, a nie za sympatie.
A jak sie gwiezdzie Maleckiemu cos nie podoba niech wykupi swoj kontrakt i do widzenia ja za nim plakal nie bede.
Ja mialem tez w robocie kilku takich co maja na wszystko wyjebane i pretesje do samego Boga na wszystko i na wszystkich, raz nie zrobili tego co powinni bo sie im nie chcialo i juz ich nie ma a tez byl placz ze bez nich firma nie ruszy z miejsca a jest zupelnie inaczej.
zim zium napisał(a):
|
W poniedziałek napiszą, że ukarali go finansowo i po sprawie. Sprawa rozejdzie się po kościach.
|
Zwolnienie dla Maleckiego bylo by nagroda, jezeli faktycznie te pogloski o ofercie jest prawda.
100 tys kary i rok w mlodzikach, jak bedzie zapier...l na treningach to mozna do 6 mies skrucic.Dodatkowo za kazdym razem jak zabuczy na meczu czy treningu do kolegow po 10 tys za akcje to go moze nauczy respektu i rozumu.