Wyświetl pojedynczy post
sawko
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2010, 18:45
VanBasten napisał(a):Wyświetl post
Dajcie już spokój z tymi krzesełkami ! J też uważam że projekt jaki został wybrany jest bez sensu .Zbyt pstrokaty . Ale nie róbmy z tego dramatu . Nawte gdyby ktoś kto o tym decydował przynał nam teraz rację to co to zmieni ? Przeciez nie będą tego przerabiać .
Generalnie to dochodze do wniosku że te relacji i fotki z budowy tylko szkodzą . Bo co sie pojawi jakieś zdjęcie zaraz tabun malkontentów robi tragedię z byle pierdółki .Ludzie trochę rozsądku , spokoju i wyobraźni . Słupek ....tak zostanie tam a dodatkowo jeszcze po dwa mają wstawić do bramek i kilka takich wystających na środku boiska . Słyszałem też że na siedemsastym metrze i sto dwudzistym centymetrze krawężnik okalający płytę jest ........nie wiem czy w to uwierzycie ......lekko wyszczerbiony . Toż to skandal !!!!
Osobiscie mam wrażenie że im bliżej końca budowy to płaczki zaczynają się czepiać byle gówna w obawie że zaraz skończą i wtedy stracą sens swojego istnienia
VanBasten chyba z choinki sie urwałeś, a myslisz ze pytania do interpelacji które pisał radny to z jakiej przyczyny były - DZIEKI ZDJECIOM (miedzy innymi)
jazda,jazda,jazda BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując