Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2010, 17:22
W takiej sytuacji , w jakiej postawił klub Małecki , nie pozostaje nic innego jak surowo ukarać zawodnika , z rozwiązaniem stosunku o prace i dużym odszkodowaniem dla Wisły . Najprawdopodobniej będzie sytuacja podobna jak z Uche , bo i sytuacja wydaje się identyczna ( tylko z innych pobudek ) - zawieszenie w prawach zawodnika na pół roku , Małecki może nam naskoczyć w tym momencie . To smutne że w ostatnich 7 latach , to już trzeci zawodnik który tak bezczelnie wypina się na Wisłe ( dodaje do tego Kokoszke ) . Dzieciak nawet nie zdaje sobie sprawy ze swoich czynów . Dawno nie widziałem takiej wody sodowej u jakiegokolwiek zawodnika , żeby jeszcze miał ku temu realne przesłanki , a nie wystawienie go w pierwszym składzie sparingu to nawet nie jest mikro argument za czymkolwiek . Połowa zawodników ligi powinna sobie już podciąc żyły , bo nie grają w pierwszym składzie...

Wartoś sportowa nie ma tutaj jakiegokolwiek znaczenia . Klub musi się szanować i dać zawodnikowi najwyższą z możliwych kar . Za głupote się płaci . Na jego miejsce przyjdą inni , zawodnicy którym będzie się chciało zagrać w meczu springowym .

A stanowisko skwk sprawia , że nie darzę tej organizacji nawet najmniejszym szacunkiem , którym starałem się darzyć , przymykając często oczy na ' tendencyjne artykuły ' .

kto dzieli ABG ?

odp . hitlerowskie zasady , kolesiostwo , wyższość mięśni nad umysłem , nienawiść do obcych , nienawiść do każdego kto ma inne zdanie , brak jakiegokolwiek obiektywizmu , działanie w sprzeczności z jakimikolwiek zasadaimi moralnymi i społecznymi - osób trzymających ta organizacje

odpowiedzi jest prostrza niż wam się wydaje drogi redaktorze ( MARCIN) i inni
Ostatnio edytowane przez Karherop : 09.07.2010 o godz. 17:27.
Odpowiedz cytując