Wyświetl pojedynczy post
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2010, 16:10
Mnie jedno nurtuje- przetłumaczyłem ten tekst dobrze, ale zastanawia mnie że w nagłówku piszą że zawodnik nie przygotowuje się razem z zespołem (odbywają przygotowania do nowego sezonu w Rakusku bez ), a później(W klubie są przygotowani na jego transfer, on sam TRENUJE z MFK Koszyce).

Albo trener, albo poziom dziennikarstwa słowackiego jest porównywalny z naszym. Skłaniam się ku drugiej opcji, nie wierzę, żeby trener odpuścił przygotowania serba tylko dlatego, że kluby (wg mnie też to bujda, chcą pewnie tylko tego, żebyśmy przystali na warunki Milinkovicia).

Cytat:
Milinkovic- no coz jezeli mamy sie zgodzic na jego warunki- 3 letni kontrakt to dziekuje. Za 500k a nawet troche dolozyc i kupic 1 ale lepszego co cos wniesie do zespolu. Gwiazd ala Malecki ani zawodnikow przeplacanych kolejnych typu Lobodzinski nie potrzebujemy.
Pytanie- kogo? Jak my mamy problem z jego ściągnięciem (kontrakt), a co dopiero z jakimś lepszym grajkiem? Ciekawy jestem jakie wynagrodzenie wchodzi w grę?
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując