Wyświetl pojedynczy post
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2010, 13:45
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Korona któa grała bardzo dobrze w zeszłym sezonie w pomocy i obronie wzmocniona o Korzyma i niedzielana też bedzie mocna. Myśle że kadrowo sa z nami na podobnym poziomie

Myślę że i Jagielonia wygląda na papierze nie gorzej. A Ruch to Ruch - Fornalik pottrafi czynić cuda. Liczyć się też będzi Śląsk i Lechia.

Myślę że potencjał na chwile bierzącą mamy na 4-6 miejsce. Oczywiście taka słaba gra przełoży się na awanturę w klubie co tylko zaostrzy kryzys.
Optymistycznie - 3 miejsce
"Czarny Scenariusz" - 8-10 miejsce
Człowieku weź nie pier...l, bo aż głowa boli... Nasza liga to dno i trzeba to powiedzieć otwarcie. Znając życie znowu będzie bitwa o mistrza do ostatnich kolejek. I jak zwykle prym będzie wieść Legia, Wisła i Lech. No chyba, że Legia znokautuje, bo naprawdę się wzmocniła.
Powiedz mi kto to jest Korzym Kiedyś faktycznie "wielki" talent ale teraz to jeden z wielu przeciętnych zawodników w lidze.
Niedzielan? Racja, kiedyś naprawdę niezły zawodnik ale młodszy już nie będzie.
Śląsk Jeżeli po naszych sparingach zakładasz taki scenariusz dla Wisełki, to idąc dalej Śląsk powinien spaść z ligi. Ostatnio przegrał sparing 0-5.
Lechia Naprawdę nieźle spisywała się w tamtym sezonie jak na polskie realia, jednak to jedynie przeciętny zespół.
Ruch Solidny zespół ale ich problemy finansowe mogą szybko zakończyć piękny sen o dobrze grającym Ruchu.

Reasumując ogarnij się, bo ja dostrzegam jedynie 2 drużyny, które mogą nas wyprzedzić.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 09.07.2010 o godz. 13:51.
Odpowiedz cytując