Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2010, 13:13
Ja podzielam zdanie Kasperczaka mimo że, nie oglądałem meczu na żywo.Pozostaje mi zaufać - bądź co bądź trenerowi, który zostanie pózniej rozliczony z wyników.
Nie zamierzam się wymądrzać, pisać analiz taktycznych, bo nie miałem doczynienia z profesjonalnym futbolem.
A tutaj niektórzy pograli troszkę w Futbol menadżera i rozum postradali.

Ludzie, płaczecie tu na okrągło, przewidujecie koniec drużyny, miejsce w środku tabeli.Może tak będzie...

A może Wisła- jako klub z zaścianka futbolowej rozmawia z takimi piłkarzami,o których nawet malkontentom się nie śniło?
Czeka na ruchy innych klubów i liczy na to, że te bogatsze sławniejsze kluby im ich nie podkupią.Nie mówię tu o kopaczach, typu Milinkovic, a o piłkarzach już ukształtowanych z renomą.
Naprawdę nie potraficie tego zrozumieć, że my jesteśmy vicemistrzem jednej z najsłabszych lig europy?Jaką my mamy kartę przetargową?
Zobaczcie na takiego Makinwę... Był bliski przejścia do Wisły,ale pojawił się ktoś inny i zaraz go nam zwineli.

Ludzie tu ****ują, że przegraliśmy z Hanoverem.A mu to ****a kim jesteśmy by z nimi nie przegrać?Troszkę rozwagi na rozpalone głowy.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 09.07.2010 o godz. 13:35.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/