Przeczytałem właśnie na wiadomej stronie wiadomy tekst. Artykułem tego bełkotu nazwać nie wypada.
Jad w stronę Kasperczaka wylewa się w każdym zdaniu, aż nieprzywoicie to wygląda, Oczywiście Małecki jest cacuś-glancuś, to przecież taki fajny ziom.
SKWK publikując takie wypociny po raz kolejny strzela sobie w stopę. A ja czytając te głupoty dochodzę do wniosku, że TWSD cenzuruje odnośniki do ich strony nie dlatego, że mają konflikt. Po prostu dbają o nas i chcą nam oszczędzić idiotyzmów.
Co do całej sprawy. Kopacz Małecki powinien raczej skupić się na dodatkowych godzinach treningu, a nie odstawiać fochy na poziomie rozwydrzonej 15-letniej gówniary.
A jeśli wydaje mu się, że już jest najlepszy to proponuję oglądnąć dvd z ostatnimi meczami. Jego próby dośrodkowań mogą wywołać co najwyżej uśmiechy politowania. Jeżeli nic nie zrozumie to znaczy, że przypadek jest beznadziejny i należy kopnąć w rzyć i wyrzucić za drzwi.
jachting napisał(a):
|
Czy kara powinna być surowa ? Jeśli Małecki zrobił to w afekcie to bym mu darował i poustawiał mu to w głowie odpowiednio . Bo jesli to było nie świadome to naprawde nie wielka sprawa . Jeśli świadome to co innego .
|
Jeżeli robi takie rzeczy nieświadomie to znaczy, że czas najwyższy na wizytę u specjalisty. Zanim zrobi się niebezpiecznie.