|
Myślałem że już nic nie jest w stanie mnie zdziwić ale to co pojawiło się na stronie SKWK przebija wszystko. Nie potrafię zrozumieć jak Stowarzyszenie Kibiców naszego klubu może atakować trenera ich drużyny za nic. Kasperczak nie zawinił w tej sytuacji , posadził Małego na ławie bo widzi jak piłkarze prezentują się na treningach i podczas sparingów i wie kto jest w lepszej formie i dyspozycji. Mały jest wielkim gwiazdorem który uważa że miejsce w podstawowej 11 się mu należy ale prawda jest taka że w każdym meczu ma masę strat, niedokładnych podań i wydziera się do kolegów z drużyny , to wszystko razem z mniej więcej trzema udanymi zagraniami wychodzi bardziej na minus i trzeba dodać że gra w pierwszej 11 tylko dlatego że nie mamy już w zespole klasowych skrzydłowych i Mały miał w poprzednim sezonie praktycznie miejsce w 11 za darmo. Mały powinien zostać ukarany ponieważ to nie jest jego pierwszy objaw chamstwa i prostactwa o braku profesjonalizmy nie wspomnę i jestem pewny że nie ostatni. Jeśli mamy budować drużynę na obecnym trzonie drużyny czyli z Małecki to ja sobie tego nie wyobrażam . Trener miał prawo w ostatnim sparingu go nie wystawiać i dobrze zrobić a Mały jesli chce być w tym klubie powinien to zaakceptować a jeśli nie to won! Wszyscy pisali że potrzebujemy nowych skrzydłowych , Milinković miał przyjść - wyobrażacie sobie sytuację kiedy przychodzi do nas lepszy skrzydłowy i Mały musi w meczach o stawkę siedzieć na ławie? Skoro tak się zachował na sparingu to w meczach o stawkę będzie wyprawiał jeszcze gorsze rzeczy . Tylko teraz po co mu był ten tatuaż Papieża na ręce ? Chyba tylko dla parady bo wstydziłby się zachowywać w ten sposób mając podobiznę Jana Pawła II przy sobie...
Ostatnio edytowane przez fanfan : 09.07.2010 o godz. 10:24.
|