Wyświetl pojedynczy post
WISŁA 1906 NH
Senior Member

Od: 10.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2010, 09:58
Wielkie brawa dla Ruchu, może ich gra nie była taka do jakiej przyzwyczailiśmy się w lidze ale na Kazachów to wystarczyło. Teraz czas na Valette Nie wiem czemu każdy mówi że zespół z Malty jest słabszym przeciwnikiem od Karagandy mi się wydaje że są to zespoły o zbliżonym do siebie poziomie i według mnie Ruch w tym meczu nie będzie miał spacerku. Oczywiście Ruch jest faworytem i mogą wygrać 3-0 ale po walce nikt się przed nimi nie położy. Najsilniejszymi punktami tej drużyny są Andrew HOGG - Bramkarz ( reprezentant Malty, grał ostatnio w sparingu przeciwko Niemcom mecz przegrali 4-0, oraz w el. MŚ z Portugalią który przegrali 3-0), filarem obrony jest Kenneth Scicluna ma pewne miejsce w reprezantacji Malty, w pomocy rządzi Kevin Sammut jest to bramkostrzelny pomocnik ważna postać w reprezentacji. Gwiazdami tego zespołu jest napastnik reprezentant Malty 26-letni Terence Scerri w lidze w tym sezonie zdobył 20 bramek, oraz Hiszpan Jordi Cruyff jest ofensywnym pomocnikiem w tym sezonie dla Valetty zdobył 10 bramek jak na pomocnika jest to dobry wynik. Pozostali wyróżniający się zawodnicy tego klubu to Roderick Briffa (pomocnik), Michael Mifsud (napastnik) oni ocierają się o reprezentacje Malty.
Ostatnio edytowane przez WISŁA 1906 NH : 09.07.2010 o godz. 10:04.
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
Odpowiedz cytując