Cytat:
|
tak, to jest pojecie. Wywalcie zawodnika, ktory jako jeden z nielicznych ma w tej druzynie jaja i charakter. Nie mowie ze to co zrobil jest dobre i ze podoba mi sie jego cwaniackie zachowanie, jednak wole juz takie niz jakie prezentuja inni zawodnicy, nie bede mowil naziwskami, czyli slodziutkie paniusie. Mamy w skladzie ledwo 14 ludzi do grania, a wy jestescie za, zeby wywalic kolejnego z nich. zenua
|
problem w tym ze w zespole jest cos takiego jak atmosfera, jesli ta atmosfera jest zla to przeklada sie to na wyniki. Wiadomo w naszym klubie dzieja sie zmieszne rzeczy, Małego pewnie wkurza to ze taki Łobo zarabia w **** kasy a nie umie dobrze pilki kopnac no i Heniek jeszcze go wystawia do 1 skladu zamiast Patryka. Mysle ze kominy placowe psuja atmosfere w zespole, jeden patrzy na drugiego i sie w****ia ze przeciez graja na podobnym poziomie a on zarabia 2 razy wiecej od niego. Ale uwazam ze tak samo zle wplywaja na druzyne fochy Maleckiego, ciagle dasanie sie, wymachiwanie rekami no i teraz taka dziecinna akcja. I co teraz maja go nie ukarac? Co inni pomysla? Moze pomysla ze sobie znalezli frajera w postaci naszego klubu i moga strzelac fochy bo ich kara nie spotka? A moze pomysla, hmm a co ****a ten pajac nie zostal ukarany a ja za to samo bym zostal zdegradowany do ME? W zespole musi panowac rownosc i jakies zasady a nie samowolka, inaczej to sie to rozdupcy od srodka i o Mistrzu czy LE to mozemy sobie tylko marzyc.
Przydaloby sie Malemu z pol sezonu w ME. Moze by tam wreszcie dorosl? Zachowuje sie na boisku jak male dziecko, zupelnie nie dorosl psychicznie do wieku ktory ma. Szkoda chlopaka bo psuje sobie kariere i rozwala druzyne. Jak mowie moze pol roku w ME by go cos nauczylo- albo sie stoczy albo wejdzie na szczyt. A jesli nie sprobujemy kwestii z ME to bedzie jak dotychczas, glupie zachowania Malego ktore wiecej robia zlego niz jego dobre wystepy w niektorych meczach.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.