Wyświetl pojedynczy post
qqq123
Junior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2010, 22:47
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Super Kazachowie byli dwa razy lepsi a jakoś 2 razy dostali po dupie. Rozumiem przegrali niefartownie raz ale 2 Coś mi się zdaje że drużyna "2x lepsza" powinna wygrywac coś ok 3,4 do 0 z tym słabszym. Ale rozumiem że Ruch po obronie Cheśtochowy po 1000 poprzeczkach u Kazachów i nie wychodzeniu z własnej połowy 2-KROTNIE wymęczył minimalne zwycięstwa - CHWAŁA OPATRZNOŚCI

Zresztą uważam że Ruch powinien uznać wyższośc 2krotnie silniejszego rywala i wbić sobie na koniec 2 swojaki coby oddać sprawiedliwość drużynie przeciwnika.

Ja sie pytam czy jest K%&* na świecie drugi taki pokręcony naród jak Polacy którzy najwyższą przyjemnośc czerpią w gnojeniu swoich. Zresztą nierozumiem i tak. Jeśli piszesz że jesteśmy dnem to znaczy że tym dnem jestes głównie TY SAM. Nasza liga jest jaka jest nie dizęki PZPN UEFA Jopowi czy Fryzjerowi a przez CIEBIE SAMEGO. Zajmij się czymś żeby to poprawić a nie krytrykujesz na prawo i lewo siedząc w fotelu z pilotem w łapie - wybiegnij przed blok i kop piłę do 2giej w nocy, albo przynajmniej kup karnet.

A z maltańczykami ME Ruchu moglła by grać - ok było by im ciężko ale raczej by awansowali.
Kolego ... po 1-wsze nie obrażaj mnie, bo nie masz takich predyspozycji ani argumentów do tego. Może jakiś szacunek dla innego usera by sie tobie przydał, he? Po 2-gie -> formuluje wlasne zdanie na temat gry Ruchu i mam do niego PELNE prawo, wieć prosze tutaj nie bluzgać. Zgadza sie, Ruch wygrał 2 spotkania z nimi -> Brawo, to mnie cieszy. Tylko wygrana to nie wszystko z takim zespolem. Druzyna Ruchu przez 90 minut grala tak, jakby mial przed sobą Barcelone ...
Odpowiedz cytując