Wyświetl pojedynczy post
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2010, 22:19
Czyli co - odpadamy z pucharów tak jak np Legia Warszawa z naprawde mocna drużyną Broendby w dwumeczu prezentując się lepiej od Duńczyków - źle i nasza liga jest do dupy.

Słabitki kadrowo a przede wszystkim finansowo Ruch 2 razy wygrywa - źle Kazachowie pokrzywdzeni przez los będąc druźyną znacznie lepsza 2 razy przegrywają. - fart- nasza liga jest do dupy

Zdecydujcie się może.

Zresztą wiem - co by nie było to i tak wszyscy narzekają.

Ruch nie zagrał wybitnie, zagrał mądże i solidnie. Zgrania i czucia gry nie było kompletnie ale to standard u nas po wakacjach, popiero po 5 kolejce zazwyczaj zespoły zaczynaja grac płynniej w piłkę.
A i tak na tle Kazachów prezentowali się w pożadku. MEcz wyrównany, z tym że jak mówie Ruch miał więcej pomysłu na grę i lepiej realizował założenia taktyczne - wygrał zasłużenie.
Zachwycanie się Jakimiś Kazachami, a naszych krytykujecie. Nikt nie iwdzi kilku naprawde KAPITALNYCH przyjęć Sobiecha na czubek buta, czy spokoju Sadloka w odbiorze piłki (w całym meczu tylko 2 błędy - jeden to rozkojażenie z [początku, 2gi wyłożenie wślizgiem piłki na strzał przeciwnikowi przed pole karne.

Ale ok krytykujcie sobie ile wlezie, tak łatwiej i bardziej modnie. Cieszę się że przeszli bo podoba mi się ogólny sposób gry Fornalika - drużyna gra pewnie i na miare swoich ograniczonych możliwośi - skutecznośc ma naprawde dużą. Zreszta Fornalik udowadnia że jest topowym trenerem w naszej lidze, potrafi nauczyć drużyne grać, a to potrafi naprade tylko garstka polskich trenerów. (napewno Smuda, moze Ulatowski)
Do tego z słabego jak Barszcz Janoszki którego ja uważałem za największą pomyłkę w Ruchu (2 sezony temu) zrobił porzytecznego zawodnika o charakterystyce Boguskiego.

Brawo Ruch
Brawo przedewszyskim Fornalik

Fajnie że na silnego przeciwnika trafią dopiero w 3 rundzie kiedy zdążą się już "rozegrać". ZZapewne odpadną, bo trafią na zdecydowanie mocniejszy od siebie zespół ale jestem pewien że powinni pokazać kilka fajnych zagrań. Chyba że Sadlok i Sobiech odejdą...
Odpowiedz cytując