Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2010, 17:20
Markus napisał(a):Wyświetl post
Widać, kampania wyjaśniająco-(dez)informująca pt. dlaczego Milinković jednak nie trafi do Wisły (co dla niektórych było od początku jasne) i jak tu z twarzą wycofać się po wypełnieniu zadania, rusza pełną parą...

Przepraszam Zbymak, ale ktoś to musiał w końcu napisać.
Ja to już wcześniej napisałem. I chyba nie masz go za co przepraszać, poza tym nie sądzę, żeby robili to odpłatnie.

Czyli mamy złych, pazernych zawodników, menadżerów którym się "w głowie pop...", a do tego pies zjadł kontrakt a w baraku była powódź. Nieciekawie, nieciekawie.
Rozumiem, że powinniśmy być zadowoleni jeśli uda się zakontraktować jakiegoś ogóra z testów. Im chyba jeszcze w dupach się nie poprzewracało, co zbymak? Czy może też już stawiają naszych dzielnych działaczy pod ścianą

Jakie to szczęście, że przy sprzedaży nie mamy takich problemów Ale fakt, wtedy z zawodnikiem i menedżerem negocjują profesjonaliści

morgenes napisał(a):Wyświetl post
Nie no ja tego nie kumam... dlaczego przed zaproszeniem grajka na testy nie powie mu się wprost, na ile (około) kasy może liczyć?!

Zgodzi się, to zaczynamy testy, nie zgodzi się, niech nie zawraca gitary. Jasno, prosto i przejrzyście.
Bo po naszej ofensywie transferowej nie było komu w gierkach wewnętrznych grać? Bo w pewnym momencie było tak źle, że braliśmy gości nawet z nadwagą, żeby było kogo w sparingu wystawić? A Kasperczak odmawiając brania zawodników ME starał się wywrzeć presję na naszych asach, pokazując że nie jest w porządku i kadra wymaga wzmocnień?
Efekt? Sprzedano mu obu podstawowych stoperów
No, ale przynajmniej Burliga szybko wraca do zdrowia, może będzie czwarty. I kto zdecydował się w takich warunkach pozbyć Jopa?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.07.2010 o godz. 18:07.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując