Mar85 napisał(a):

|
Jeśli dla Ciebie nie liczy się poziom sportowy jaki prezentuje Twój "ukochany klub" to masz fajnie...wałśnie dla was takich fanatyków istnieje ten klub bo może z wami zrobić wszystko, oszukać okłamać, robić kabarety. Ja rozumiem że jest się z klubem na dobre i na złe, ale to złe to jest nieudolność naszego właściciela i osób go otaczających. Klub robi kazdego okienka transferowgo kibiców w buca mówiąc to że będa wspanaiałe wzmocnienia, a potem rozwala obronę prze pucharami. I co ja mam powiedzieć jest fajnie? Czyli co odpuszczamy puchary. Nie wspomne ze z zeszłego roku nikt nie wyciągnął wniosków....
|
Lecz się człowieku! Dla każdego poziom sportowy jest ważny ale dla prawdziwych kibiców nie ma znaczenia jaki poziom będzie miała jego drużna bo i tak będzie jej kibicował na dobre i na złe. Co do okienka transferowego to ono się dopiero co rozpoczęło więc o co Ci chodzi? Pozyskaliśmy już 4 zawodników i są prowadzone rozmowy z kolejnymi . Być może ktoś przyjdzie ale najważniejsze by nie szastać kasą na lewo i prawo i to co zarobiliśmy na Marcelo i Głowie roztrwonić w jednym okienku! Gdy pojawiał się informacje o Bunozie na forum była euforia a po paru dniach znów zaczyna się jazda - dlaczego nie ma kolejnych transferów? Mogę się założyć że jakby Wisła pozyskała teraz napastnika , lewego pomocnika i środkowego obrońcę ktoś taki jak Mar85 za tydzień znów by płakał i jechał po Cupiale że potrzebujemy na gwałt następnego napastnika, skrzydłowego, obrońców kilku tylko że my nie jesteśmy w stanie utrzymywać kadry 30 osobowej w której każdy będzie zarabiał od 200 do 300 tyś euro. Żałosne jest teraz płakanie że potrzebujemy wzmocnień bo wszyscy o tym wiemy i ludzie pracujący w klubie też to wiedzą ale musimy mądrze gospodarować pieniądze i przeprowadzać w miarę pewne transfery a nie pozyskiwać pierwszego lepszego bo już niedługo gramy z Litwinami . Okienku dopiero się zaczęło a my musimy robić transfery na parę następnych lat a nie na dwumecz z Litwinami!