|
Wg mnie porażki z Valerengą i Dinamo wynikało z nieudanej walki o LM i potem była padaka mentalna i to się do tego sprowadza dostaliśmy wpier... w LM to do PUefa jechaliśmy złamani i tak to się kończyło... To samo było z Iraklisem cudem strzelona bramka i wszyscy łapią hurra optymizm ładują bez problemu w dogrywce. Levadia to zupełnie inny przypadek spieprzone przygotowania, nie zrobiona porządnie obserwacja przeciwnika i kolejny marazm psychiczny przecież oni nam piłki powinni sami podawać. Wg mnie mamy teraz 3 dobre perspektywiczne transfery i pewnego Żurawia mentora. Wg mnie skład lepszy niż był bo jest ten pewniak w ataku który weźmie na siebie ciężar gry. A tak marudzicie że obrona taka beznadziejna a ja mówię że ta obrona i tak będzie jedną z lepszych jak nie najlepszych w lidze. Przyszło dwóch młodych którzy będą chcieli zapier... i zrobić wszystko żeby rozwijać swoją karierę śladami Marcelo. A jak mi mówicie że się Cleber nie nadaję do grania jeszcze przez rok to ja mówię bzdura. A jak dziś podpiszemy przypadkiem i Kemiego i Etamane to już mamy szerszy i lepszy skład niż rok temu.
|