Pablo84 napisał(a):

|
A mnie nie boli, bo emocjonowałem się Wisłą, gdy graliśmy w II lidze.Jeśli ty nie możesz przezyć tego, że w Wiśle nie ma transferów i "że naa pół ligi przegoni" pora się skupić na innym klubie.Nikt tu za tobą nie będzie płakał.Swoje łzy już wylałeś.Nie możesz nam wszystkim dać spokoju i po prostu już się nie udzielać?Nic nie wnosisz do tematu a są tu tylko wieczne pretensje do otoczającego świata.Masz jakiś problem to idź do psychologa.
|
Jeśli dla Ciebie nie liczy się poziom sportowy jaki prezentuje Twój "ukochany klub" to masz fajnie...wałśnie dla was takich fanatyków istnieje ten klub bo może z wami zrobić wszystko, oszukać okłamać, robić kabarety. Ja rozumiem że jest się z klubem na dobre i na złe, ale to złe to jest nieudolność naszego właściciela i osób go otaczających. Klub robi kazdego okienka transferowgo kibiców w buca mówiąc to że będa wspanaiałe wzmocnienia, a potem rozwala obronę prze pucharami. I co ja mam powiedzieć jest fajnie? Czyli co odpuszczamy puchary. Nie wspomne ze z zeszłego roku nikt nie wyciągnął wniosków....