Wyświetl pojedynczy post
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2010, 10:11
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
A mnie nie boli, bo emocjonowałem się Wisłą, gdy graliśmy w II lidze.Jeśli ty nie możesz przezyć tego, że w Wiśle nie ma transferów i "że naa pół ligi przegoni" pora się skupić na innym klubie.Nikt tu za tobą nie będzie płakał.Swoje łzy już wylałeś.Nie możesz nam wszystkim dać spokoju i po prostu już się nie udzielać?Nic nie wnosisz do tematu a są tu tylko wieczne pretensje do otoczającego świata.Masz jakiś problem to idź do psychologa.
Jeśli dla Ciebie nie liczy się poziom sportowy jaki prezentuje Twój "ukochany klub" to masz fajnie...wałśnie dla was takich fanatyków istnieje ten klub bo może z wami zrobić wszystko, oszukać okłamać, robić kabarety. Ja rozumiem że jest się z klubem na dobre i na złe, ale to złe to jest nieudolność naszego właściciela i osób go otaczających. Klub robi kazdego okienka transferowgo kibiców w buca mówiąc to że będa wspanaiałe wzmocnienia, a potem rozwala obronę prze pucharami. I co ja mam powiedzieć jest fajnie? Czyli co odpuszczamy puchary. Nie wspomne ze z zeszłego roku nikt nie wyciągnął wniosków....
Odpowiedz cytując