Wyświetl pojedynczy post
DeaRline
Junior Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2010, 23:47
Witam, piszę tutaj po raz pierwszy - konto mam od jakiś 2 lat, Wiśle kibicuje od 1999 roku, w sumie można rzec, że jestem kibicem sukcesu bo wtedy akurat Wisła pokonała Ruch Radzionków 6-0.

1. Widziałem kilka meczy Karlovacu w tym Bunozy i jest to gracz, któremu nie tak dużo brakuje do Arka Głowackiego - oczywiście zależy wszystko od aklimatyzacji ale... to dobry zawodnik.

2. Co do Kemy'ego Augustiena to dałbym mu szansę pół roku, może rok z możliwością przedłużenia o 2 lata.

3. Etamane to walczak, ale jednak kunsztu chyba trochę mu brakuje.

4. Soares to nie ta liga.

5. Wreszcie się skończył lament z powodu testowania 20 bramkarzy a Wy zawsze widzicie tylko złe rzeczy

6. Według mnie powinniśmy najpierw wybudować ten stadion...

510 mln euro? mój boże jak właściciel Hoffenheim wybudował swojemu zespołowi stadion za 60 mln.... na tyle samo miejsc.. ile przejadł Majchrowski? Nie jestem z Krakowa, ale to tragedia.

7. Mam nadzieję, że z przyjściem p. Basałaja nareszcie zostaniemy klubem z bajki - sekcja skautingu, baza treningowa, ośrodki młodzieżowe rodem z Francji, gdzie młodzież trenuje 3 razy na dzień po 2 godziny, ma zajęcia szkolne i nie ma już czasu myśleć o żelu.

No i mam coś w rodzaju żartu dla pośmiania się i pokarania polskich u-21 kopaczy:

Po prostu nasze kontrakty motywacyjne spowodowały u niego bóle głowy bo nie wie na jaki żel i auto może sobie pozwolić \o/ - co do tekstu zbymaka

Punktu 7 życzę Wiśle.
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez DeaRline : 07.07.2010 o godz. 23:54.
Odpowiedz cytując