Wyświetl pojedynczy post
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2010, 19:46
VanBasten napisał(a):Wyświetl post
A tak przy okazji to dzisiaj zobaczyłem sobie to : http://ekstraklasa.wp.pl/gid,1243777...iazdjecie.html
i tak sobie myślę jak to jest że tam się dało wybudować piękny piłkarski stadion w tak krótkim czasie a u nas trwa to 10 lat i efekt końcowy jednak mocno odbiega od stadionu Legii . Żal .
Cytat:
Teraz jest wiele płaczu o krzesełka i wzór napisów . moim zdaniem totalnie to s*******ili . Juz na wiosnę jak zobaczyłem na stronie projekt tego napisu totalnie mi sie nie podobał .Jest pstrokaty całkowicie bez gustu . Legia ma zielone krzesełka i zwykły prosty napis i wygląda to super . U nas ktoś na siłe na krzesełkach chciał pokazać zbyt wiele rzeczy : barwy klubu , nazwę , rok powstania .Po jaką cholere ? MOżna było to samo zrobić w inny sposób np na C dać napis "wisła " na A i B "kraków" i jak już bardzo chcieli to "1906" dać na E . W takiej formie jak jest teraz te napisy jeszcze bardziej podkreślają fakt że stadion był sztukowany .To zwyczajnie wiedać
Cytat:
.Mnie też wiele rzeczy się nie podoba zaczynając od okrąglaka , który tam pasuje jak pięść do oka Nie podoba mi się rózna wysokość trybun i te mijające się dachy , nie podoba mi się to że trybuny za bramkami mają inną bryłe od tych wzdłuż boiska itp .
A tam, stresujesz się jakimis krzeselkami, wzorkiem, ze stadion buduja 10 lat, ze jest brzydszy od tego w Warszawie, jakimis okraglakiem, nierownymi dachami, trybunami za bramkami. Jesli tak jest to powstalo w wyniku jakiegos bledu . A bledy i niedorobki zdarzaja sie na kazdej budowie bo tego się nie da uniknac .Po to jest na koncu odbior techniczny itp A ty sie już teraz denerwujesz i jeszcze sie wrzodow dorobisz Po co Ci to ?

Cytat:
Ale mam tez swoje pytanie : czy na stadionie mają być dwa telebimy ? Bo z tego co słysze to nie ma kto kupić nawet jednego .
co sie pytasz.. nie stresuj sie, wez jakies leki, poczekaj az skoncza i wtedy obudzisz sie z reka w nocniku bo wczesniej nikt tego nie naglasnial i polozyl lachona na to

super jest nie? przeciez my nie mamy tyle kasy co Bayern zeby postawic fajny stadion jak wspomniales... co tam pol miliarda zlotych i to minimum, nic lepszego nie dalo sie postawic a przynajmniej na biezaco unikac bledow, trzeba obowiazkowo posiadac tyle co kasy co Bayern..

siedzmy cicho i udawajmy ze wszystko jest ok, mozna i tak pod warunkiem ze stadion kosztuje 30 baniek i stawiany jest dla Piasta Gliwice , a nie 12 krotnego Mistrza Polski ktory demoluje Polska lige od ponad 10 lat posiadajacy rzesze fanow w calej Polsce i poza nia

tylko po wszystkim nie pisz "zal"
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 07.07.2010 o godz. 20:02.
Odpowiedz cytując