Wyświetl pojedynczy post
VanBasten
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2010, 19:30
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Szkoda ze nie napisales o tym wczesniej, czyzbys sie czego obawial?

Moje pytania czy obawy sa czesto absurdalne, ale to dlatego ze ta budowa to jeden wielki absurd i czlowiek drzy o kazda rzecz bo kazdego dnia jest zaskakiwany nowymi absurdami

jeden z ostatnich przykladow

mav23 bodaj jest z biura architektonicznego Oblutowicza, pytam o szczeliny w dachach, odpowiedz pada
i badz madry i pisz wiersze.. tak poza tym to daje sobie leb uciac ze o wielu bledach itp dowiadywali sie z tego forum, np. ktos robil foto, wrzucil a oni "o, a co to jest?"
takze jak ktos ma jakies obawy, komus cos nie pasuje, wydaje mu sie ze cos jest s*******one niech smialo o tym pisze, robimy za informatorow bo sami nie poradziliby sobie z wieloma rzeczami
A powiedz mi co Twój lekarz na to ?
Bo ja na Twoje lęki znam jedną rade : daj sobie spokój , nie denerwuj się , nie pisz , nie przeżywaj ! Poczekaj aż skończą i pójdziesz sobie na meczyk /jak Cię mama puści / gwarantuje , że będziesz zachwycony .
A tak stresujesz się jakąs szczeliną A możesz być pewien że nikt , nawet Obtułowicz nie projektuje dachu z dziurami .Jęsli tak jest to powstała w wyniku jakiegoś błędu . A błędy i niedoróbki zdarzają się na każdej budowie bo tego się nie da uniknąć .Po to jest na końcu odbiór techniczny itp A ty się już teraz denerwujesz i jeszcze się wrzodów dorobisz Po co Ci to ?
Odpowiedz cytując