Wyświetl pojedynczy post
VanBasten
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2010, 17:57
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
to jakies jaja ?
tam widnieje
Olsza 2
ABG

i na domiar zlego to ABG nie jest wysrodkowane , jak mawial Stanislaw Aniol
"No i jak to teraz wygląda? Jak gówno w lesie"
mam nadzieje ze tak dla jaj sobie to ukladaja, i zaraz calosc zapelnia
E nie ! Pewnie tak zostanie . To pewnie Majchrowski im kazał tak zrobić żebyście mieli następny temat do narzekania . Na dzień dzisiajeszy nie ma jeszcze papieru toaletowego więc nie możecie ponarzekać to że jest w niewłaściwym kolorze dlatego wymyślił coś takiego .
Ja *******e czy wy nie macie w ogóle poczucica humoru ? Chłopaki sobie ułozyli napis , wiślacki zresztą , ale wam jak zwykle wszystko przeszkadza . A zastanawialiście się jaka to różnica ? Czy ułozą nie wiem ,powiedzmy że 100 krzesełek rząd po rzędzie czy ułożą te same 100 krzesełek tworząc napis ? To naprawdę robi wam jakąs różnice Może sobie chcieli pyknąć fotkę a może chcieli pokazać taki idiotom jak Wy że na stadionie pracują wiślacy . Jeśli to drugie to niestety przecenili waszą iteligencje . Żałosne to jest !
Nie ten napis jest problemem .Problemem jest to że do 22 lipca należy zgłosić stadion do 2 rundy pucharów .A jak widać nie ma na to szans . Zamiast narzekać na byle pierdół narzekajcie na to co istotne . Mam nadzieję że ten stadion z takim czy innym opóźnieniem jednak kiedyś zakończą .Ale mam tez nadzieję że osoby odpowiedzialne za tej bajzel też poniosą konsekwencje .
Odpowiedz cytując