Wyświetl pojedynczy post
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2010, 17:34
To co było kiedyś to było kiedyś nie wiem czy kiedykolwiek byłeś u zachodniego sąsiada czy znasz tam kogokolwiek że nadal prezentujesz tak konserwatywne i zapyziały poglądy oczywiście Niemcy złe Żydy złe a Rosjanie najgorsi dalej szukaj podstępów międzynarodowych itp itd. A już przenoszenie kompleksów i nienawiści wojennej na piłkę jest żenujące. I sam jesteś śmieszny nie znasz mnie wmawiasz mi GW i inne pierdoł. Prowadźmy dalej te wojny, pielęgnujmy kompleksy daleko zajdziemy. Twój poziom to żenada dosłowna, nie znasz mnie i będziesz mi zarzucał co bym robił żyjąc 70 lat temu brawo po prostu jesteś wręcz szczytem intelektualnym elitą tego kraju. Jeszcze teraz sam powinieneś się pochwalić co czytasz i dać reszcie społeczeństwa przykład. Ciekawe co zrobiłeś takiego dla Polski żeby w taki sposób oceniać innych.

Czuję dziś dogrywkę 1:1 w meczu po bramkach Villi i Klose (nieszczęśliwie wyrównuje wyczyn IL FENOMENO) i dla wielu niestety Schwainsteiger strzela świetną bramkę przed końcem pierwszej połowy dogrywki
Ostatnio edytowane przez pawelwislak : 07.07.2010 o godz. 17:44.
Odpowiedz cytując