Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2010, 16:14
farben napisał(a):Wyświetl post
Wisła Kraków: ilu bramkarzy będzie na mecz z Hannoverem?

http://www.krakow.naszemiasto.pl/art...?kategoria=664
To się ładnie wpisuje w ostatni tekst SKWK.Nie wiem skąd u nich tyle jadu.Sam Kasperczaka nie lubię ale jak czytam

cyt.
Mecz z niemieckim zespołem będzie prawdziwym testem dla piłkarzy Wisły oraz jej szkoleniowca Henryka Kasperczaka. Nasza drużyna nie powinna tego meczu absolutnie przegrać, choćby dlatego że jest na innym etapie przygotowań (Niemcy tak naprawdę dopiero do nich startują).
Potyczka ta ukaże również czy właściwą drogą podążył właściciel Białej Gwiazdy zostawiając na stanowisku trenerskim szkoleniowca, który w sezonie 2009/10 przegrał wszystko, co na krajowym podwórku było do przegrania.

...to śmiech mnie ogarnia bo o jakim teście Kasperczaka my tu mówimy.Obrona rozbita i zagrają tam kolesie którzy ze obą kilka razy trenowali.
Bramkarza to chyba na Hanowerskim podwórku będzie trzeba szukać.Garguła,Boguski,Żurawski - indywidualne przyogtowania czyli gra na co najwyżej 50%. Kirma który gra słabo ale przynajmniej zna zespół nie ma - Będą grać najpewniej 3 testowanych z których 2 nie grało ani minuty a 3 z amatorami.

I tak rozwalony zespół nie może przegrać z Hanowerem bo SKWK uzna że to skandal
Śmieszne.
ps no i oczywiście tekst o trenerze który przegrał wszystko - w zasadzie nie pozostaje nic tylko w taki sam sposób odbić piłeczkę i stwierdzić że wszystko co było do przegrania w sezonie 2009/10 - przegrał Skorża, łącznie z największymi upokorzeniami od lat kilkunastu, Levadią,derbami,Legią,Arką

ps2 bardzo rzadko się 'dopieprzam' bo bilans dla stowarzyszenia jest jednoznaczny ale to jątrzenie w tej kwestii dawno przestało być smaczne.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 07.07.2010 o godz. 16:19.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując