Wyświetl pojedynczy post
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2010, 15:56
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Zapomniałes o Polonii Warszawa, ktora własnie sfinalizowała transfer Dawida Nowaka z GKS-u. Pan Wojciechowski wysoko mierzy w tym sezonie - moze byc ciekawie w meczu z ich druzyna. Z nowych nabytkow Legii na mnie osobiscie robi tylko wrazenie ManU. Do jutra jest termin zglaszania zawodnikow, ktorzy zagraja w LE - mam nadzieje, ze Wisła jeszcze kogos kupi - obroncy na szybko poszukiwani.
Celowo zapomniałem. Wojciechowski już jedną dobrą drużynę rozwalił, czyli Groclin. Obecnie w biały dzień rozkrada kolejną i znowu potencjał tych przeciętnych zawodników starczy tylko na miejsca 4-8, a za rok będzie znowu walka o utrzymanie. Jeszcze kilka tygodni temu pisałem, że tymi transferami może zbudować 4-tą siłę w lidze, ale chyba się przeliczyłem i powstaje DiscoPoloBot.

kreseq napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem co oni tak sie uparli na Czibambe...To taki mini Czini wiec po co nam takich 2 w skladzie ?
Chini od prawie roku się leczy i nic nie wskazuje, żeby mial formę na początek lipca.
Dong to jedna wielka niewiadoma, a nie wydaje mi się żeby Skorża mu ufał.
Mezenga jak wczoraj złapał lekką kontuzję to na forach już pisano o nędzy w napadzie.
Kucharczyk to chyba jednak melodia przyszłości.

Tak więc jeden Czi... więcej się przyda
Ostatnio edytowane przez emj10 : 07.07.2010 o godz. 16:00.
Odpowiedz cytując