Cytat:
|
@skeba: Zawsze możesz się przerzucić. Pasma porażek? Pierdzielisz jak potłuczony. Wisła zawsze była Wielka.
|
Wisła zawsze była wielka - zgodzę się w 100%, ale tylko w Lidze Polskiej...
Na arenie międzynarodowej niestety blamaże, bo przegrac z Barceloną, a nawet z Tottenhamem, ktory byl w mega kryzysie - tlumaczyc mozna, to porazki z Valarenga, Dinamo Tibilisi, Levadia - tego nie da sie wytlumaczyc.
Cytat:
|
To tylko pokazuje, że Cupiał nie chce rzucić "zabawki w kąt", jak niektórzy próbują insynuować, a wręcz przeciwnie
|
Nie no jasne, sprzedająć 2 najlepszych obroncow w lidzie, pozbywajac sie Alvareza, a wystarczaloby tylko 400 tys euro.
Cytat:
|
Najlepiej o tym świadczy zainteresowanie Makinwą.
|
To zdanie mnie zabilo. Interesowal sie, interesowal, a gdy przyszlo co do pieniazkow to Wisla jednak nie zaoferowala tego czego chcial. Moze i Wisla mowic, ze interesuje sie ciul wie kim, ale co do super tranferów to przepraszam, ale nie ma. Mamy 2 mlodych, niedoswiadczonych zawodnikow, ktory nie wiadomo co potrafia.
Jedynie o Zurawsia sie nie boje, ale to nie jest perspektywiczny zawodnik
Powiedz mi kolego, gdzie jest ta Wielka Wisla. Minelo od naszego sukcesu 7-8 lat i co ?
Jestemy gorsi, niż wtedy, wiec nie idziemy do przodu, tylko cofamy sie...
Chlopaki - ja się cieszę, że demolujemy ligę, ale jest ona taka slaba, ze jednak wolalbym czegos innego, cos co mnie zaskoczy, bo jarać się jakimis Cetnarskimi, Salodkami, czy innymi Grzelakam - to porazka jest. Jedno nie ulega watpliwosci, sukcesow w lidze nie przekladamy na gre w pucharach i tutaj nie ma co sie klocic, bo sprawa jest jasna.