Wyświetl pojedynczy post
mav23
Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2010, 12:52
La Furia Dell' Est napisał(a):Wyświetl post
Napisze tak: czytam wiele mądrych, mniej mądrych i całkiem nie mądrych wypowiedzi.Ok, czasami piszą to osoby bardziej albo mniej kumate w danym temacie.Ale to co napisałeś , że niby wybrali fotele kinowe i PRZEZ TO JEST PROBLEM, to niestety ale musze to napisać: albo jesteś "inny" albo co nie daj Boże " jeszcze bardziej-INNY". Otóż wyobraź sobie, że wysokość na której dupcia VIP-a zalegnie na fotelu/krześle jest okreśona normą, a po to tak sie dzieje , żeby każdy (również VIP) : a.kolanami sobie zębów nie wybił-w przypadku zbyt małej odległości od podłoża, ewentualnie nie machał sobie beztrosko 90 min nóżkami, gdyby odległość od podłoża była zbyt wysoka.Reasumując-gdyby to napisał laik- nawet bym nie skomentował, jak do tej pory nie komentowałem. Ale skoro to pisze ktoś , kto ma o tym pojęcie-to z całym szacunkiem............................
Normą mnie nie zaskoczysz bo ją znam i zdaje sobie sprawę z tego że takowy fotel musi ją spełniać . W przypadku foteli Vip na stadionie wysokość podkolanowa 47cm a tylnej części siedziska 35 cm - tak więc gdy usiądziesz i oprzesz się o dość mocno wychylone oparcie wygodnie patrzy się w górę.
Nie napisałem że wybrano fotele kinowe tylko o charakterystyce fotela kinowego. I proszę jeżeli masz coś do powiedzenia podejmij dyskusję bez obrażania rozmówcy - da się - dorośli kulturalni ludzie tak potrafią.

Cytat:
Mav 23 po co podnosić posadzkę.Nie lepiej zrobić podkonstrukcję pod sam fotel.Wtedy balustrada spełnia normę bezpieczeństwa a jedynie podwyższa się fotel z ewenutalnym podestem.Wysokość mierzysz od elementów konstrukcji a nie wyposazenia trybuny przeciez.
Jak podniesiesz fotel w górę nogi zaczną bimbać.

Cytat:
mav23 - jak już jesteś - czy ze środka loży(skyboksu) będzie możliwość oglądania meczu na żywo(przez szybę)?
Widać całe boisko więc oglądać się da.
Zdjęcie zza szyby: http://img20.imageshack.us/img20/4849/1sau.jpg
Za jakość przepraszam

Cytat:
mav 24- 3 raz to samo pytanie ale może mi w końcu odpiszesz.
Czy telebim był przez architekta zaprojektowany i ZIKIT z niego zrezygnował czy tez od początku nie miał być projektowany? Jeśli był to jaki typ/model
Jak znajdę troche więcej czasu w pracy przeglądnę dokumentacje i sprawdzę czy był ujęty w kosztorysach. Dam znać.

Dla chętnych na pamiątkę http://img687.imageshack.us/img687/4346/2saf.jpg
Ostatnio edytowane przez mav23 : 07.07.2010 o godz. 13:23.
Odpowiedz cytując