^ wydaje mi się, że to już po ptokach. wpłata jest dokonywana na dany wybór kierunków i chyba go już nie bardzo można zmienić. ale nie jestem pewien. wiem, że w jednym miejscu pisało, że przelew ma być dokonany do tego prawidłowego i pewnego wyboru kierunków.
jak to jest z wpłatą na UEk, musi dotrzeć do uczelni do 7 lipca, czy może być ten 1/2 dni później?
z jednej strony jest:
Cytat:
Pierwszy etap rekrutacji trwa od 21 czerwca do 7 lipca br. i polega na:
-wypełnieniu ankiety osobowej w Elektronicznej Rejestracji Kandydatów (ERK),
-dokonaniu opłaty rekrutacyjnej.
|
a z drugiej znalazłem taki fragment:
Cytat:
|
Jeśli system odnotuje wpływ opłaty rekrutacyjnej- kandydat zostanie o tym poinformowany w komunikacie w systemie ERK (zakładka Opłata rekrutacyjna). Jeżeli zaś opłata rekrutacyjna nie wpłynie na konto (nie jest widoczna w systemie ERK), kandydat zobowiązany jest dostarczyć dowód wpłaty do Działu Nauczania Uniwersytetu Ekonomicznego lub przesłać dowód wpłaty faksem na numer 12 2935145, w terminie do 12 lipca br.
|
no i teraz pytanie, co jeśli wpłata na konto uczelni przyjdzie 8 lipca? dalej byłoby trzeba przesłać dowód wpłaty, czy co? pytam w imieniu kolegi który dokonał przelewu przedwczoraj i nie wiadomo czy dojdą pieniądze. ja na szczęście już i na UEku i na AGHu wpłaty potwierdzone.