Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2010, 10:13
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
A to wywnisokowałeś z
Nowak w swoim nalepszym sezonie strzelił 10 goli
To jest najbardziej przepłacony w naszej lidze piłkarz w parze z Łobodzińskim
A zachowanie Bełchatowa to jest najlepszy przykład
dlaczego państwowe pieniądze nie powinny być pompowane w jakikolwiek klub
A ile meczy rozegrał w tym sezonie gdzie strzelił 10 bramek? 30? Nie, bo trochę odpadło przez kontuzje. Ponadto kilka jeszcze meczy "dochodził" po kontuzji itd

Pewnie 20 meczy rozegrał i licząc w proporcji jakby był zdrowy i w formie i zagrał w 30 meczach to strzeliłby 15.... Tak trudno coś takie sobie wyobrazić? Ale że jak sam piszę że chyba nigdy nie zagrał 30 meczów w sezonie to nie warto go brać.

A to że to świetny piłkarz to wg mnie fakt. Tylko problemy zdrowotne powodują że nie jest wielką gwiazdą i pewnie przez szklane zdrowie nie zostanie. Nie dla nas tacy piłkarze.

Żeby lepiej to wyrazić (bo widzę że ligi naszej nie oglądasz) - widziałem Nowaka w wielu meczach i po jego grze wywnioskowałem że to dobry piłkarz. A ze zdrowie liche to inna rzecz.

emj10 napisał(a):Wyświetl post
Ja przypominam, że wziąż wolnym zawodnikiem jest... Bartłomiej Grzelak, który przez wielu na tym forum był pozytywnie oceniany

młody
wysoki
bramkostrzelny
Wysoki jest tylko. Ani młody ani bramkostrzelny
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując