Wyświetl pojedynczy post
lysy9055
Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2010, 09:06
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Teraz widze że kasa ze sprzedaży Marcelo nie pójdzie na wzmocnienia. Liczyłem ze się wzmocnią przed pucharami. Gdyby zależało im na wyniku to by poczekali i sprzedali go po meczu z litwinami skoro nie mają nikogo dobrego na zastępstwo. Tu się liczy tylko kasa, ciekawe dokąd taka polityka nas zaprowadzi. Wkońcu skończą się gracze do sprzedaży...tzn tacy których będa chcieli kupić...jakość drużyny od porażki z PAO z roku na rok się obniża...już nie ma obrony....za rok nie będzie pomocy...a za dwa ataku
I stoczymy się na dno. Wisła Kraków, zawsze trzymała przyzwoity poziom, czasem jak czytam co niektórych wypowiedzi, to chce mi się płakać. Widzę, że wy wiecie lepiej od zarządu. Dajcie czasu, poczekajmy, do zamknięcia okienka, a potem będziemy oceniać. Płacze na forum nic nie pomogą, panowie - trzymajmy jakiś poziom. Taka jest polska liga i wiecie to już kilkanaście lat, a jednak dalej w kółko trąbicie. Zaakceptujmy to co mamy i wspierajmy chłopaków na stadionie. Heniu wie co robi, ogra dobrą taktykę i będzie dobrze. Tak, tak jestem optymistą.
Odpowiedz cytując