|
Myślę że teksty o dziadkach można sobie odpuścić chyba że chcemy prezentować tak żenujący poziom. Każdy ma prawo do kibicowania komu chcę a krytyka i to w takiej formie jest naprawdę wspaniała, konstruktywna i myślę że warto by było zrobić jakiś konkurs o laur posta roku czy coś w tym stylu. Prezentowanie jakiż to ja nie jestem antyniemiecki i jaki jestem super bo jestem antyniemiecki.
Trochę Tolerancji zwłaszcza dla braci po szalu!! ( i myślę że warto pamiętać że Niemcy obecnie to nie ta mentalność co kiedyś, ale dla wielu będą do końca świata winni wszyscy winni)
Jaki ci się nie podoba że ktoś jest za Niemcami to przynajmniej nie eksponuj tego w tak prymitywny sposób. Prawda jest taka że to jedyna ekipa która gra na świetnym poziomie przez cały mundial i jak go utrzyma to raczej ich nikt nie zatrzyma. Osobiście jutro za "międzynarodowymi" w finale chciałbym chyba pomarańczowych triumfujących.
Wielka szkoda mi dziś Urugwaju gdzieś im brakło sił i mobilizacji myślę że mieli jeszcze umiejętności żeby dociągnąć do remisu.
|