Wyświetl pojedynczy post
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2010, 18:39
krsk napisał(a):Wyświetl post
A to ciekawe, bo pierwsze dwa czy trzy sezony owszem, w lidze była totalna dominacja, ale w pucharach największym sukcesem było wyjście z grupy LM i odpadnięcie w 1/8 z Romą. Chyba grałeś na nowszej wersji tej taktyki z wykorzystaniem bugów z rogami jeżeli Barce po chwili ogrywałeś 5:1 W tej której używam bugu tego nie wykorzystano (taktyka jest z wersji 10.2, w której on jeszcze nie występował) i ma małe, bo małe, ale zmiany w poleceniach indywidualnych wprowadzonych przeze mnie. Poza tym nie rozumiem za bardzo ataku na mnie, skoro wyraźnie napisałem, że jest to taktyka z internetu. Jeżeli kole Cię to w oczy, to nie czytaj i tyle :] Nie wczułem się w tą grę na tyle, ile kiedyś w FM06, w którym na tworzenie taktyki traciłem kilka dni, Tego save'a traktuję z przymrużeniem oka, ot tak sobie odpalę i powyobrażam sobie jakby to było pięknie jakby Wisła naprawdę tak wymiatała
To nie jest atak na Ciebie tylko po prostu nie rozumiem jak można się szczycic sukcesami w dużej mierze wypracowanymi przez innych
Sam grałem kiedyś na tej taktyce Wisłą (dopóki nie padł save), a potem Realem i wystarczyło robic dobre transfery i to wszystko. Przykładem jest chocby to, że Realem wygrałem wszystkie możliwe puchary przez 4 lata, a 15-letni zawodnik potrafił trafiac gole Barcelonie z połowy boiska z rzutu wolnego (choc to chyba z taktyka ma niewiele wspólnego) nie mówiąc już chocby o CR, który rokrocznie strzelał po ok.70 bramek w 50-60 meczy.
Odpowiedz cytując