Wyświetl pojedynczy post
Tarann
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2010, 17:25
szprotson napisał(a):Wyświetl post
No Litwini, powinni robić już w portki. Myśle ze juz dosc mocno śmierdzi w szatni w Szawle.

ale co tam, lepiej abyśmy my robili w portki, przed arcymocarną drużyną.
Czyli kto z aktualnej kadry, jest zawodnikiem do wyrzucenia, bo skoro mamy przegrać z Szawle, to znak że dany zawodnik sie nie nadaje do Wisły.
Szawle a Levadie kapeńke dzieli.
Rozumiem, ze po odejsciu Marcelo, nasza druzyna przez Ciebie jest juz tylko spisywana na straty?
Ja tam wierzę w umiejętności ich i trenera. To nie chodzi o to ze graja nazwy klubów. Chodzi o to, ze aby grac w Wisle Krakow, nalezy prezentowac umiejtnosci wyższe niż w Szawle. No ale skoro ty na równo stawiasz obie drużyny, to juz twoja sprawa. Wiadomo, kazdy z nas bedzie mądrzejszy po meczu.

E: Jakbyśmy trafili na powiedzmy jakis Partizan Belgrad teraz, to wy napisalibyście podanie o to, by Wisła Kraków nie grałą, jesli nie bedzie transferów bo przeciez CI zawodnicy których posiadamy to wg. waszego mniemanie to jakies za przeproszeniem "piz*y" ?
Dobra trochę walnąłem focha jak nastka za te kasowane posty bez sensu, ale nie dam rady nic tak nie napisać jak wreszcie jest gadka o ważnych rzeczach
Szprotson chłopie myślimy bardzo podobnie. Zresztą chyba nie tylko my. Bzdurą powtarzam bzdurą jest gadanie że mamy słabą drużynę. Tam jest potrzebny impuls. Zeszły rok to wygasanie zdolności Skorży i jego wszystkie wady. Gokardy i paintball nie pociągną drużyny drugi czy trzeci rok.Może by nie przeszkadzały, gdyby był warsztat, ale jego nie było. Co było widać. Maciuś jest fajny i medialny, dobrze żyje z kibicami i... dlatego trenuje teraz tą drużynę a nie inną Ale zastanówmy sie:
1 Po złym sezonie (2 miejsce!!!) zawsze chłopaki potrafili się spiąć.
2 Kasper może nie mówi po polsku ale wie kto gdzie i kiedy ma biegać po boisku.
3 Silnie wzrosła rywalizacja .... nawet jeśli nie wszędzie dojdą transfery na chłopaków z Litwy to fakt że są negocjowane będzie robił swoje ( muszę przypomina zaangażowanie małego przed kontraktem? czy Brozia przed wizją wyjazdu? teraz im zastąpi to perspektywa możliwej ławki)
4 Dojdzie opcja dla której oni w sumie grają ( może nie na pierwszy mecz ale perspektywa) chwila boskości i uwielbienie przy dziesiątkach tysięcy kibiców. Uwierzcie że nikt tam nie biega tylko dla kasy. Ja wiem że mają kosmiczną z mojego punktu widzenia też, ale to coś więce.j Ilu z was zdarzyło się być skandowanym przez 30 tyś ludzi?

JA w nich wierzę. Widziałem co prawda tylko zdjęcia z treningu, ale tam jest zaciętość ( Cleber z tym nowym ), szacunek ( Brozio z Żurawiem przybijający po bramce) ambicja ( mina małego przy bramce) i dużo innych. Ja wiem że się rzucicie, że każdy widzi co chce, ale popatrzcie na nich wczuwając się w ich sytuacje. Wszystko
Powód: Błędy - dużo ale tak dziś mam już fajnie:)
Ostatnio edytowane przez Tarann : 06.07.2010 o godz. 17:45.
Odpowiedz cytując