jason wiślak napisał(a):

|
W tej chwili Wiśle jest potrzebne pozyskanie 3 zawodników, żeby można było powiedzieć że się wzmocniła. Oczywiście dobrych zawodników: środkowego obrońcę, skrzydłowego i napastnika. Te punkty trzeba koniecznie mocno obsadzić chcąć walczyć o Mistrzostwo a także w Europie. Jeśli się uda będę mega-usatysfakcjonowany...do tego wziąc można wtedy testowanych Etamane i Agustiena i ekipa jak trzeba....Jednak gdybyśmy mieli wziąc tylko tych gości z testów, to marnie to by wyglądało....Liczę na 3 porządne transfery...
|
Do walki o mistrzostwo wystarczy nam uzupełnienie środka obrony i na pewno będzie wtedy walka.
Jeśli nie chcemy walczyć, a najzwyczajniej wygrać to trzeba kupić porządnych zawodników na wszystkie pozycje jakie podałeś.
Co do Europy to nie ma się co łudzić ale w tym roku faza grupowa LE jest poprzeczką nie do przeskoczenia :/
Co nie znaczy, że mamy się położyć i odpuścić mecze ;D bo jak wiadomo w sporcie wszystko jest możliwe.
concedi napisał(a):

|
Marcelo wyjechał już na testy medyczne? na 99,9 % jestem pewny, że widziałem go jakąś godzinę temu jak Karmelicką sobie spacerował.
|
Z tego co wiem wczoraj wrócił do Krakowa, a dziś miał jechać do Holandii, może wyruszy dopiero wieczorem, a przed wyjazdem chciał ostatni raz pozwiedzać.