Ty chyba widziales innego zawodnika w barwach Wiselki niz ja...
Jirsak to najwieksza klapa transferowa Wisly ostatnich kilku lat, zaplacilismy za niego 700 tys euro, a chlopac grajac juz u nas kilka sezonow jak narazie kompletnie sie nie zwrocil. Tomas widac, ze ma potencjal i niezla technike, ale co z tego skoro jak wychodzi podczas meczu na boisko jest kompletnie zagubiony i niewidoczny, nie potrafi poderwac zespolu dac mu pozytywnego "kopa" a gdy przychodzi zmierzyc sie z rywalem silnym fizycznie i preferujacym twarda gre to juz kompletnie chlopak wymieka.
Co prawda dochodza sluchy z obozu Wiselki, ze Tomas prezentuje sie dobrze i jego forma rosnie, tyle ze mi wydaje sie, ze mam jakies DeJaVu, poniewaz czy nie to samo slyszelismy we wczesniejszych przerwach miedzy rundami, a pozniej okazywalo sie, ze nic tak naprawde sie nie zmienilo. Miejmy nadzieje, ze tym razem jednak bedzie inaczej, i chlopak pokaze, ze ma jaja, i troche ikry w sobie bo chyba tego najbardziej mu brakuje na boisku.
Z calym szacunkiem dla Jirsaka ale jak narazie to moze, jedynie Sobolowi buty polerowac, bo miedzy umiejetnosciami ale przedewszystkim, efektywnosciom i pozytkiem jaki wnasza obaj zawodnic podczas meczu dla druzyny jest przepasc.