Wyświetl pojedynczy post
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2010, 00:15
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Sposób w jaki jest realizowana inwestycja w stadion Wisły jest skandaliczny. Mam nadzieje, że Majchrowski na tym popłynie.

Tylko widzisz, procent osób które zdają sobie sprawę ze skandalicznej realizacji tej budowy jest niewielki. Przeważają osoby które nie znają szczegółów i nie mają pojęcia o tych wszystkich błędach, niedoróbkach itp. Ludzie po prostu cieszą się że robi się cokolwiek, wiesz wezmą do ręki gazetkę wydawaną przez UM (bodajże to KRAKÓW.PL) i przeczytają propagandowy tekst w którym mowa o tym że na R 22 powstaje rzekomo stadion klasy ELITE i mają wrażenie że nie jest źle.

Sam słyszałem nie raz jak ludzie, którzy w jakiś sposób się z Wisłą utożsamiają, od czasu do czasu pójdą na jakiś mecz, ale nie znają sytuacji w klubie, jaj ze stadionem itd. mówią że extra bo wreszcie będzie zajebisty stadion, wszyscy właśnie na to czekali itp. Oni zdają sobie sprawę tylko z dobrych stron budowy tego stadionu i takich ludzi (wyborców) będzie właśnie masa, a osób które 'siedzą' w sprawach tego klubu jest w porównaniu z nimi niewiele. Dlatego wydaje mi się że jaja z naszą budową nie odbiją się negatywnie dla Majchrowskiego. Jeszcze jak zdążyliby dajmy na to jakimś cudem przed wyborami samorządowymi skończyć trybunę wschodnią, to przetnie sobie wstęgę, kard. Stanisław 'kapelan PO' Dziwisz poświęci i co najwyżej poparcie mu o parę setnych procenta podskoczy...
Odpowiedz cytując