Wyświetl pojedynczy post
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2010, 20:47
Markus napisał(a):Wyświetl post

Nie chcę krytykować SKWK, kolejny raz klubu, dziennikarzy, ale na co czekają? Aż kolejna deklaracja i zapewnienie okaże się pustą farsą? Droga "białych rękawiczek" i ufania urzędnikom nic nie dała. Czas sięgnąć po bardziej wyraziste i zdecydowane działania, szczególnie, że wybory za pasem!

Halo, tu ziemia. Bo od jakiegoś czasu strzelasz ślepakami. Zaglądasz na stronę SKWK? Chodzisz z nimi do miasta / projektanta? Więc na czym opierasz swoją tezę że nic nie robią.
Klub nic nie robi? 104 poprawki znikąd się pojawiły? To że nic nie piszą na Oficjalnej stronie nie jest niczym dziwnym. To jest oficjalna strona i muszą się powstrzymać od tego typu niusów do wglądu publiki. Choćby w formie chłodnego tekstu "Majchrowski znów nie dotrzymał obietnicy" itd. Tak samo nie wyobrażam sobie żeby oficjalne strony Legii / Widzewa / Śląska / Bełchatowa i multum innych klubów pisały tego typu niusy. Przynajmniej nigdy się z czymś takim nie spotkałem. Ochalik też musi tonować emocje.
Na takie niusy mogą sobie pozwolić strony nieoficjalne lub 4fun pisząc tutaj na forum.
Co najwyżej Basałaj może pogadać z kim trzeba w cztery oczy, a to że o tym nie piszą na oficjalnej nie znaczy że nic nie robią. Nie tak dawno było spotkanie SKWK z Basałajem (wystarczy zajrzeć na stronę SKWK) i omawiano po raz kolejny problemy związane ze stadionem. Chodzą, robią co mogą, a Ty oczekujesz że za pomocą czarodziejskiej różdżki SKWK przekona miasto do wstawienia telebimów, murawy zamiast asfaltu czy poprawki miejsc w skyboxach. Czy tam klub. Bo oni tak chcą to tak miasto zrobi?
Na zasadzie, chwila.. coś nie poszło ze skyboxami.
telefon SKWK do Majchrowskiego
- Ty, do poprawki macie skyboxy
- Aha, zaraz poprawimy
- Dzięki , do usłyszenia.

Niestety nie jest tak różowo.

A dziennikarze jak będą mieli widzimisię to wstawią taki nius. Co najwyżej może to zrobić Białoński, prywatnie sympatyk Wisły.
Ostatnio edytowane przez element : 05.07.2010 o godz. 20:55.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując