|
Podobnie jak ktoś wyżej, mam cholerną nadzieję że pchniemy jeszcze Diaza, to jest drewniany zawodnik na środek czy też lewą pomoc zupełnie się nie nadający, strasznie mało kreatywny, może sprawdził by się na środku obrony, ale jeżeli ktoś z ligi np francuskiej wyłożył by za niego 1 mln ojro, brałbym w ciemno.
Gdzieś przeczytałem w tym temacie, ze Alvarez był świetny w ofensywie.. No proszę was.. ten chłopak umiał tylko w jeden sposób, dokładnie taki sam, i zawsze w to samo miejsce dośrodkować piłkę, i ani razu z takiego podania nie było pożytku. Nie był to gracz zły, ale ani defensywnie, ani zwłaszcza ofensywnie nie jest nie do zastąpienia, nawet przez 21 letniego Słowaka.
Nie rozumiem tych ciągłych ochów i achów Markusa nad polityką Legii. To, że wydali więcej pieniędzy od nas (na razie), nie znaczy że przyniesie to od razu rezultaty. Wydać dużo a wydać z głową, to 2 różne sprawy. A co do transferów z Legii. no stracili Muchę, to już sporo, a poza tym kogo Ty byś chciał żeby ta Legia sprzedała ? Po takim sezonie to nie wiem czy na jednego, może dwóch zawodników znalazł by się kupiec.. To tak jakbyś chciał po ostatnim sezonie sprzedać Brożka za dobre pieniądze, no nie realne..
Sprzedaż dwóch podstawowych stoperów w jednym czasie to ciężka sprawa, zobaczymy co wymyśli zarząd, tak aby spadek jakości defensywnej nie był zbyt duży.
|