morgenes napisał(a):

A Wisła nie zauważyła?!
A skąd jakaś baba, która pewnie nigdy w życiu meczu nie widziała, ma wiedzieć, że nie robi się asfaltu wokół murawy?
Dlaczego zgłoszono poprawki w ostatniej chwili?!
|
To tego typu rzeczy należy kontrolować i składać w razie czego poprawki?
Nie wydaje mi się żeby Legia, Śląsk, Korona czy Zagłębie kontrolowała takie rzeczy. W ogóle stadion. Tylko u nas muszą się prosić, nalegać, pisać, dwoić się i troić żeby łaskawie stadion postawili.
Sądziłem że jest to logiczne i byle cymbał wie że takie rzeczy jak widok ze skyboxów musi być pierwszorzędny. I tak samo wokół murawy musi być choćby sztuczna murawa żeby piłkarze mieli gdzie się rozgrzewać. Nawet dla osoby, która nigdy meczu nie oglądała (swoją drogą mocny akcent - babka meczu na oczy nie widziała ale ma sporo do powiedzenia w kwestii naszego stadionu. To jakiś ewenement na skalę światową)
Ale jak się okazuje to Wisła musi ich przekonać co nie jest zresztą łatwe że żeby móc było usiąść na trybunie potrzebne są krzesełka. Żeby móc zagrać w piłkę potrzebna jest murawa. I jak się teraz okazuje żeby móc mieć dobry widok przede wszystkim ze skyboxów należy wykonać skyboxy w taki sposób żeby był dobry widok.
Człowieka śmiech ogarnia czytając o tym, bo te problemy są z dupy wzięte - jak widok ze skyboxów czy murawa na stadionie. Ja rozumiem mieć problem z jakimiś łamigłówkami gdzieś w piwnicach żeby złączyć ze sobą 5 tyś kabli. A tu są problemy dotyczące PODSTAWOWYCH rzeczy na stadionie. Wręcz najważniejszych i tak prostych do wykonania jak budowa cepa.
Ja mam tylko nadzieję że SA nie da się szantażować i nie wróci na stadion dopóki wszystko nie będzie dopięte na ostatni guzik. Inaczej strzelimy sobie w kolano. Oni wtedy tym wszystkim rzucą w ****u (jak rzucili trybuną D, która 4(?) rok stoi pusta) i zostawią Wisłę z tym wszystkim.
Telebimy - nie kupować.
Skyboxy - nie reperować.
itd
To jest zasrany obowiązek miasta oddać do użytku w pełni sprawny stadion. O klasie Elite. I Wisła złamanego grosza ma do tego nie przyłożyć.
Tak jak jest w dokumentacji. I tak jak obiecali.