rav napisał(a):

Nie wiem kiedy Wisła złożyła te 104 poprawki, ale zdaje się, że w pierwszej połowie czerwca.
To, że trzeba było tyle poprawek składać to dowód, że zaprojektowano ch..y stadion, a ZIKiT nie potrafił tych błędów wyłapać. Dyr. Niedziałkowska mówi, że "Przecież ten projekt nie ma jednego dnia.". No właśnie, Szanowna Pani, i Pani urząd w trakcie tych setek dni nie zauważył kilkumetrowego pasa asfaltu wokół murawy.
|
A Wisła nie zauważyła?!
A skąd jakaś baba, która pewnie nigdy w życiu meczu nie widziała, ma wiedzieć, że nie robi się asfaltu wokół murawy?
Dlaczego zgłoszono poprawki w ostatniej chwili?!
Bo wcześniej nie miał kto tego zrobić.
Gdyby w naszym klubie był prezes, była osoba wyznaczona do wspólnego nadzoru, jestem pewien, że takich jaj jak z asfaltem lub za wysokim murkiem na VIP-ach by nie było, a poprawki byłyby zgłaszane na bieżąco!
A prawda jest taka, że nasz klub zaczął się interesować stadionem po przyjściu Basałaja, a wcześniej miał to w d....ie.
Też mnie cała ta sytuacja w...ia i to nie jest tak, że bronię Majchrowskiego.
Ale powinniśmy (klub) również wziąć współodpowiedzialność za to, co się teraz dzieje na stadionie.
Łatwo przychodzi Wam wieszanie psów na zarządzie w kwestii polityki transferowej, ale w kwestii stadionu to już nasz zarząd jest cacy, tak?
A g...o prawda.