|
Najgorsza sytuacja jest to ze ust pewnych osob padlo mnostwo obietnic...chodzi o szefostwo klubu.
Ludzie uwierzyli ,niektorzy az sie zafascynowali, ja tez jestem wsrod tych ludzi gleboko wierzacych ze bedzie tylko lepiej ...
Ale...jak dlugo mozna w to wszystko wierzyc...od tygodni sie slyszy ze transfery mialy nastapywac doslownie dzien po dniu.
Fakt faktemw klubie jest 4 nowych zawodnikow, za 3 zasplacilismy i to wcale nie takie male pieniadze.
Ale pamietajmy ze to co funkcjonowalo najlepiej zostalo rozwalone.
Za te pienaizde powinny byc juz transfery do klubu doslownie na 2 dzien, bo kazdy szanujacy sie klub spzredajac zaowdnika zaraz ma jego nastepce.
Mamy nowego bramkarza-to super.
Jest 2 obroncow -mam nadzieje ze okaza sie wzmocnienem.
Jest Zuraw-ktory na tak slabo lige napewno jest wzmocnieniem.
Ale tak naprawde czas leci za 10 dni pierwszy mecz a my tak naprawde jestesmy w proszku bo nikt nie wiem kto ma w nim grac ...bo nikt nie wim jakimi zawodnikami bedziemy dysponowac.
Zawsze myslalemz e jak sie buduje nowa druzyna -a u nas praktycznie tak to wyglada jakby powstawal nowy zespol,robi sie to jak najszybciej a nie wtedy gdy zaczynaja sie juz mecze.
To wszystko zaczyna sie niezgadac.
Z jednej strony slyszymy o walce o odzyskanie mistrza a z drugiej to tak wygalada jakby wcale nie bylo zadnego cisnienia.
Ciezko to wszystko zrozumiec.
Aaaa i ja nie jestem z tych kibicow narzekajacych i placzacych bo caly zcas licze ze tych transferow bedzie coraz wiecej....
To sa tylko moje przemyslenia i moje uwagi po tym wszystkim co widze co nastapilo od czasu zmian sztabu itd...
|