vivez napisał(a):

|
Nie prosiłem o sarkastyczne odpowiedzi na niskim poziomie, które niczego nie wnoszą. Jeśli uważasz się za takiego geniusza i filozofa, a także jesteś zdesperowany ze względu na brak profesjonalizmu w naszym klubie proponuję byś przedstawił swoje CV radzie nadzorczej, myślę, że przyjmą Cię z otwartymi rękami w miejsce Basałaja, za którym sądząć po twojej wypowiedzi raczej nie przepadasz. Zgadzam się z tym, że ślamazarnie mu idzie jak na razie promocja stadionu, szukanie sponsora i dyrektora sportowego, ale trudno, żeby jedna osoba była odpowiedzialna za wszystko.
|
Myślę, że znajomość sieci dyskontowych w Polsce nie czyni jeszcze z nikogo geniusza.
Nic nie mam, ani do tego nowego połowu z Bałkanów, ani do Basałaja, po prostu odniosłem się z dystansem i zdrową dawką ironii do naszego długotrwałego poszukiwania sponsora.
Przepraszam, jeśli moje wiadomości nie spełniają Twoich kryteriów wiadomości dobrej. Domyślałem się, że nikt o takich negocjacjach nic nie wie - bo i wiedzieć nie powinien - dlatego pozwoliłem sobie na żart.