Wyświetl pojedynczy post
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2010, 15:35
Dla mnie Sadlok bedzie naprawde dobrym transferem. Tak jak ktos wyzej pisal, zgadzam sie z nim 100%, mianowicie, Sadlok chlopak 21 lat, wyrasta na podstawowego obronce reprezentacji Polski, w lidze co by nie bylo gral na bardzo rownym poziomie. Skoro sa te pieniadze za Marcelo to ja bym i dal ten 1 mln euro za Maćka. Chlopak jest mlody, wiec moze to byc polaczone z inwestycja na przyszlosc, nie jest to ladowanie pieniedzy w jakiegos 35-latka, ktory pogra sezon, max 2. W dodatku Sadlok gral razem z moim kolega w Dankowicach i ten wspominal mi, ze Sadlok wybijal sie juz od malego, zreszta pamietacie jego niedoszly transfer do Fulham? Co jak co, ale do takiej ligi ogorkow nie biora, a on byl bardzo blisko transferu, a juz samo o sobie swiadczy to, ze ktos z tamtego klubu go zauwazyl. Z tego co wiem po czesci zadecydowalo to, ze Sadlok nie chcial wyjezdzac w tak mlodym wieku z Polski, a i od dzis nie wiadomo, ze chcialby trafic do Wisly zwazywszy takze i na odleglosc, jaka jest do Krakowa. Zreszta obserwujac jego rozwoj, mam przeczucie, ze wkrotce za kilka sezonow bedzie kosztowal duzo duzo wiecej i moze trafic do jakiegos zajebistego klubu. Zreszta sluchajac wywiadow z nim itd, ma sie wrazenie, ze ma troche bardziej poukladane w glowie i nie jest to pyskata gwiazdka typu Maleckiego. Taka jest prawda.

Cos na pewno jest na rzeczy, skoro nie wsiadl do samolotu do Kazachstanu. Jesli w czwartek nie zagra, to jak dla mnie trafia do nas. Do czwartku sie to wyjasni.
Ostatnio edytowane przez sportnh : 05.07.2010 o godz. 15:37.
Odpowiedz cytując