Przedwczoraj zacząłem karierę Wisła na najnowszej łatce.
Ściągnąłem klilku zawodników, ktrórych polecił iq1000. Obecnie gram w LE, odpadłem w LM po dwumeczu z Olympiacosem (1-0, 0-2).
Mój skład:
Jurgen Macho - bardzo dobry bramkarz, reprezentant Austrii, do wyciągnięcia za darmo.
Betao - najlepszy zawodnik jakiego mam, kupiłem go z Dynama Kijów, trochę sie na nim wykosztowałem ale na prawdę prezentuje się wspaniale.
Głowacki - standardowo.
Marcelo - jw.
Ibrahima Faye - zawodnik, którego polecił iq1000, solidny obrońca, kasuje napastników, aż miło.

Kirm - to samo co z Głowackim i Marcelo
Sobolweski - jw.
Borges - zawsze go ściągam, solidny pomocnik, reprezentant Kostaryki za nie wielkie pieniądze.
Milinkovic - hehe

co tu dużo mówic.
Muhammed - tego zawodnika wypatrzył Edzio, wygrał mi mecz z PSV w LE strzelając dwie bramki, w lidze klasyfikuje się tylko za Brożkiem, który jeszcze lepiej spisuje się od niego. 21 lat, za nie wielkie pieniądze.
Pa. Brożek - standard
Ponadto ściągnąłem tego Fina, niestety oni mają tam jakieś dziwne kontrakty i przyszedł do mnie we wrześniu co oznacza, że nie mogłem go już zarejestrować. Kalou z WKS, również polecił go iq1000 - całkiem całkiem zawodnik, zawsze ociera się o reprezentację.
Tak jak wspominałem wyżej, gram na najnowszej łatce. Bez żadnych wspomagaczy itd.