Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2010, 12:10
No ale ja place abbonament Cyfrowego Polsatu i odbieram tvn i dlaczego chca mna manipulowac? Tez utrzymuja sie z mojej kasy i co?
Piszesz wolnosc Romku w swoim domku, ale moim zdaniem wlasnie zle myslisz. To ze to jest prywatna tv to MOIM ZDANIEM nie upowaznia ich do tego zeby sobie kreowali swoja wizje swiata i na klamstwo mowili ze to jest prawda. Moze Wam to nie przeszkadza, ale mi tak i chyba moge miec swoje zdanie?

EDIT:
Cytat:
Chodzi wyłącznie o rzetelność
nom zle sie wyslowilem. Chodiz mi o rzetelnosc, taka ludzka przyzwoitosc. Nie powinny zadne media dopuszczac sie manipulacji ludzmi. O to i tylko o to mi chodzi. Nie jestem za PiSem, nie jestem za PO, jestem Polakiem,szarym czlowiekiem ale cenie sobie kilka podstawowych wartosci ktore w tych czsach schodza na dalszy plan bo liczy sie tylko naklamac, zmanipulowac i osiagnac cel. I to mnie wlasnie boli, ze ludzie to lykaja, ze daja sie wciagac w ta gre i sa pionkami, wojownikami Jarkow czy innych Tuskow. Mowie Wam ze obaj sa siebie warci a wybieranie miedzy PiSem i PO to spieranie sie o detale- np o in vitro, zwiazki partnerskie- niektore detale sa wazne aczkolwiek jeli chodzi o podstawowe wartosci to oba obozy sa szmaciarzami ktorzy nie zasluguja na poparcie kilku mln ludzi i na slepa wiare w ich dobre intencje
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 05.07.2010 o godz. 12:15.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.