Jaroo1 napisał(a):

ale w czym tu jest roznica. Czyli to co publiczne ma byc swiete a to co prywatne to moze byc rozpusta? Czyli panstwowa tv nie moze manipulowac a prywana moze? Czyliw panstwowej firmie moge dobrze zarabiac a w prywatnej mam byc traktowany jak smiec i byc wykorzystywany? Co to w ogole za podzial. Poczucie dobrego smaku i ludzka przyzwoitosc powinna wystrzegac sie takich akcji jak TVP i YVN, czyli manipulacji ludzmi niezaleznie od tego czy sa tv publicznymi czy prywatnymi.
Posiadam cyfrowy polsat i sila rzeczy mam tvn, tvn24 itd i co mam tego nie ogladac? Place wiec wymagam, nie chce zeby stacje manipulowaly ludzmi. Ale przyjela sie taka sciema ze TVP to tv misyjna a stacje prywatne to moga wszystko ;/
|
jak nie rozumiesz tej roznicy to mi cie zal. Dla PISu masz tv trwam dla PO tvn - obie sa prywatne niech robia se co chca. Publiczna nie powinna byc propagandowa tuba partii. Place podatki i nie zycze sobie zeby taki pseudo dziennikarzyna jak pospieszalski zarabial z moich pieniedzy. Albo to kumasz albo szkoda z toba dyskusji.