Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2010, 11:46
Cytat:
roznica polega na tym ze TVP jako telewizja publiczna jest dobrem wszystkich polakow a nie tylko tych za PISem. TVN jest prywatny. Ot cala roznica
ale w czym tu jest roznica. Czyli to co publiczne ma byc swiete a to co prywatne to moze byc rozpusta? Czyli panstwowa tv nie moze manipulowac a prywana moze? Czyliw panstwowej firmie moge dobrze zarabiac a w prywatnej mam byc traktowany jak smiec i byc wykorzystywany? Co to w ogole za podzial. Poczucie dobrego smaku i ludzka przyzwoitosc powinna wystrzegac sie takich akcji jak TVP i YVN, czyli manipulacji ludzmi niezaleznie od tego czy sa tv publicznymi czy prywatnymi.
Posiadam cyfrowy polsat i sila rzeczy mam tvn, tvn24 itd i co mam tego nie ogladac? Place wiec wymagam, nie chce zeby stacje manipulowaly ludzmi. Ale przyjela sie taka sciema ze TVP to tv misyjna a stacje prywatne to moga wszystko ;/
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.