Jak zauważyłem, sporo osób, podobnie jak ja od kilku lat czyta to forum (mianowicie ja od 5-6 lat), lecz dopiero teraz założyła konto. Widzę, że towarzystwo z roku na rok powiększa się o przyszłowiowe "dzieci neo".
Co do sprawy Sadloka. Moim zdaniem nie jest on obrońcą na klasy Wisły, który dałby sobie radę podczas gry w Lidze Europejskiej w fazie grupowej (jeśli tam rzecz jasna awansujemy). Artur Sobiech moim zdaniem, jak na razie mógłby do nas dojść na ławkę rezerowwych i nabierać szlifów od Pawła Brożka czy też Macieja Żurawskiego. Moim zdaniem Czikos jak i Bunoza sprawdzą się w Wiślę. Często oglądam spotkania lig bałkańskich oraz interesuje się tymi ligami i muszę przyznać, że Gordan wywarł na mnie spore wrażenie. Co do Erika, to nigdy go w akcji nie widziałem aczkolwiek po tym jak czytałem w transmisji live na TWSD (wiem, że to tylko ósmo czy tam szósto ligowiec) zaprezentował się conajmniej dobrze.
Moim zdaniem powinniśmy zakontraktować tego Holendra, który przybywa u nas na testach oferując mu rok z możliwością przedłużenia. Co do Jeronimo to zrezygnowałbym z niego, nawet na YT nie prezentuje się na tyle dobrze, aby móc reprezentować Białą Gwiazdę na piersi. Zrezygnowałbym natomiast z Etame Etamane, który nawet podczas sparingu z Niemcami notowa wiele strat, a co dopiero z rywalami typu Juventus itp. na które możemy trafić w LE. Nadawałby się on do czołowych klubów 1 naszej rodzimej ligi, ale moim zdaniem Ekstraklasa to dla niego za wysokie progi.
Na razie tyle ode mnie, na pewno będę często udzielał się w tym i innych działach, przyszedł wreszcie na to czas i pora ;D
PS: Zauważyłm, że jest tu kilku fanów z Chrzanowa - ja również mieszkam w tej miejscowości - może we wrześniu albo już w sierpniu obejrzymy wspólnie jakiś meczyk Wisełki przy piwku?