Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2010, 10:58

A ja widze ze Ty jestes taki sam jak te wszystkie mohery tylko ze w druga strone. Od dwoch dni plodzisz takie posty ze az razi po oczach ta Twoja nienawiscia do PiSu i fanatyzmem wzgledem Po. A wiec pytanie, czym Ty sie roznisz od moherowych babc czy tych babc ktore krzycza "tyyylko Palikot, tylko PO"?
Po co dajesz jakies przyklady Pospieszalskiego? Czy nie widzisz ze to jest szczyt hipokryzji? Jak mozna nasmiewac sie z moherowych babc, jak mozna wytykac palcami takiego Pospieszalskiego skoro po drugiej stronie jest dokladnie to samo czyli tacy fanatyczni wyborcy jak Ty i babcia ktora krzyczala "tylko Palikot" (filmik jest kilka stron wczesniej, a na domiar tego w partii tej jest Palikot ktory reprezentuje soba poziom rynsztoku. Do tego jak mozna mowic ze PiS to sie tylko kloci skoro z drugiej strony stoja tacy sami ludzie, typu Tuska, Palikota ktorzy tez sie tylko kloca.
Moim skromnym zdaniem powinno sie powybijac takich jak Ty, moherowe babcie i Palikoty i zaczac budowac nowy kraj. Wy jestescie zaslepieni, jestescie posmiewiskiem w tym kraju. No uzywajac najprostszej metafory, masz gowno w majtkach a sie smiejesz ze ktos sie posral. To jest normalne? Jestes zaslepiony a jak takich ludzi jest wiecej to zaczyna sie robic niebezpiecznie, smiesznie i zalosnie.

Cytat:
a osobiscie nie życzę sobię, żeby decydował o mnie człowiek, który nie ma zdanej matury, a jego wykształcenie oscyluję blisko podstawowego
to teraz odlicz te kilkaset tys gloow Bronkowi i Jarek bedzie prezydentem uhehe
To jest wlasnie ta dupokracja
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 05.07.2010 o godz. 11:03.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.