A ja powiem tak ze sprzedaz Marcelo to kapitalne osiagniecie. Nie wiem czy wiecie ale wiekszosc z Was gra w gierki typu FM albo CM. Poza odniesieniem sukcesu w rozgrywkach w tych grach najwazniejsze jest by budzet klubu rosl i rosl.
Jezeli rzeczywiscie w sumie wyszlo 5 mln z tych transferow - a do tego dojdzie jeszcze kasa z Kalu ... to, to co zrobil Basalaj i jarosz to arcymyk. Zrobili bowiem polowe budzetu w miesiac a do tego kupili nie tak tanio (bo przeciez Wisla znana byla i wykpiwana za polityke for free) Bunoze, Jovanicia i Czikosza... (jestem przekonany ze Slowak przejdzie do nas definitywnie po sezonie - obym sie nie mylil) - moze i dla wiekszosci z nas tutaj obecnych to sa ludzie no name ale jak to juz ktos kiedys zauwazyl - i do Wisly przychodzili zawodnicy pokroju wymienionych czy nawet Saldoka i Sobiecha: Zurawski, Szymkowiak, Glowacki, Baszczynski, Zienczuk, Dudka.... W zasadzie z nich Zieniu byl najstarszy i jedyne co mieli to marke w swojej slabiutkiej polskiej lidze.
Bedzie dobrze

Nie wiem w co Basalaj i Jarosz graja ale jak narazie mi sie to podoba

Oczekujcie ciekawych transferów.
I jeszcze jedno ;D Od samego poczatku na Reymonta 22 bedzie ciekawie

Nowi gladiatorzy ktorych zupelnie nikt sie nie spodziewal stworza nowy kolektyw (choc tutaj mi sie wydaje ze niestety Heniu akurat ma na to wy**** by ich zgrac mentalnie) . Ciekawie bedzie