Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2010, 00:10
wolfy napisał(a):Wyświetl post

Ja ze swojej strony dodam tyle - jestem już zmęczony ciągłymi trzęsieniami ziemi w klubie.
Ja w sumie liczyłem na trzęsienie ziemi tylko trochę inne
Sprzedaż Marcelo - jak najbardziej, szczególnie że jest to info dla potencjalnych przyszłych dobrych grajków że można się tu wypromować i nikt na siłę nie będzie zatrzymywał.
Tyle że nie obu na raz.I tez pisząc o trzęsieniu miałem też na myśli uprzykrzenie życia naszym 'gwiazdom' z przodu - bo tył był bez zarzutu - Środek Głowa-Marcelo - szacun pełny - boki - w defensywie bez zarzutu, w ofensywie kiepsko ale też ogólnie na plus, a jak idziemy do przodu to robi się nieciekawie.

Przód cofnął się w rozwoju i to grubo
Łobo jaki był, taki jest i nic go nie uratuje,Kirm niby wielka nadzieja a im dalej w las to gorzej, statystyki niby 3 razy lepsze niż Łobo ale realny poziom podobny,Boguski - wieczne kontuzje i cień zawodnika z przed kontuzji,Mały...typowe cofnięcie się w rozwoju,Paweł Brożek - po kontuzji 'stary' Brozio, Diaz tylko w destrukcji pożyteczny, Sobol..latka lecą, Jirsak - przebłyski i to wszystko.

Tak niestety wyglądają wszyscy od których zależy ile strzelimy.
Dla tego jak już rozwaliliśmy jedyną dobrą formacje to trzeba się chyba zacząć modlić żeby te transfery były trafione - tak z tyłu jak i mam nadzieje z przodu.

To nawet można podarować sobie ten sezon - byle tylko nowi goście stawali się lepsi a nie ogólnie byli słabi, bądź zatrzymywali się w rozwoju.

Na dziś to wielkie ryzyko i krótki apel...Tu nie chodzi by mieć racje tylko by Wisła była konkretnym klubem.Sprawdzi się ten manewr - zajebiście.Nikt nie będzie się upierał przy swoim, tylko będzie zadowolony że się mylił
Na prawdę nie ma nic lepszego niż pomylić się w tą stronę.
Natomiast niech też nikt nie oczekuje że wszystko się na wiarę weźmie.Fakty są znane - obrony nie ma, są i będą nowi i zobaczymy czy to był dobry manewr.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując